Pensiunea Sequoia Sequoia Pension Sequoia Panzió

Érdeklődés vagy helyfoglalás minden nap 9 és 19 óra között.

Sequoia Panzió

Keresztyén üdülőhely

Üdvözöljük honlapunkon!

A Székelyjó helységben található Sequoia Panzió lehetőséget nyújt kedves vendégeink számára hogy ünnepnapjaikat, szabadságukat és hétvégeiket egy kellemes, természetbarát helyen töltsék. Panziónk iskolai-, keresztyén- és más tematikájú táborok szervezésére is lehetőséget nyújt. Az Üdülőhely egy panziót, 80 szobát, amelyből 35 saját fürdőszobás és 45 előszobából nyiló fürdőszobás, tanácstermet, ebédlőt, medencét, kötélhidat, focipályát bocsájt vendégeink rendelkezésére. Panziónk vendégei izgalmas hegyi túrákon vehetnek részt az Erdélyi-középhegységben.


Támogatjuk vallásos konferenciák, keresztyén táborok és vallásos jellegű találkozók szervezését egy festői és csendes hegyi környezetben. Tudjuk hogy a kényelmes szállás mellett a szabadidő kellemes eltöltése is fontos. Ezért vendégeink rendelkezésére bocsájtjuk tanácstermünket, amelyet imaorák, áhitatok megtartására használhatnak. Szorakozási lehetöségként az asztali tenisszel felszerelt sporttermünket is szivesen ajánljuk.


Panziónk az Erdelyi-középhegység egyik legimpozánsabb fenyőjéről kapta a nevét. A Sequoia fenyő Észak Amerikából származik és a Nyugati Kárpátokba az 1900-as évek elején telepitették be. Panziónk közelében, 5 km távolságban, mai napig található két példánya a Sequoia fenyőnek. A saját udvarunkon is látható két facsemete.